Phone

+32 475 873 681

Email

info@akyado.be

Opening Hours

Mon - Sun: 7:00 - 21:00

Akyado Belgium is een exclusieve distributeur gevestigd in Roeselare, België.

Wij zijn trots om het Zwitserse merk Akyado uit Remaufens te vertegenwoordigen. Deep Services SA is een bedrijf opgestart in 1999 en eigenaar van het merk Akyado.

Akyado Belgium richt zich op alles wat een nagelstyliste nodig heeft, waaronder hypoallergene gels, nailart, penselen, sjablonen, elektrische apparatuur, kleurgels zonder kleeflaag, en zoveel meer….

Bij Akyado Belgium staat hygiëne en gezondheid hoog in het vaandel, alsook verantwoordelijkheid, teamspirit en ontwikkeling van talenten.

Wij erkennen het belang van veilige en gezonde producten voor zowel de nagelstylisten als hun klanten.

Akyado is bekend om zijn Zwitserse kwaliteit en heeft een eigen laboratorium en productiefaciliteit. Dit stelt hen in staat om producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de strengste normen.

Naast het leveren van producten, biedt Akyado Belgium ook begeleiding en opleiding aan.

Wij begrijpen dat het belangrijk is om nagelstylisten te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en kennis. Door middel van training en begeleiding helpen we professionals om het beste uit hun werk te halen en hun klanten tevreden te stellen.

Akyado Belgium is momenteel op zoek naar nieuwe distributeurs in België. Wij willen ons merk verder uitbreiden en streven ernaar om meer nagelstylisten te bereiken met hun hoogwaardige producten en uitgebreide ondersteuning.

Als u geïnteresseerd bent in het worden van een distributeur voor Akyado Belgium, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Steve Lagrange[instagram-feed]
X